5 кроків, яких потребує шкіра обличчя

5 кроків, яких потребує шкіра обличчя
Як доглядати за шкірою обличчя, щоб відновити її після вітряної зими та сухого повітря від опалення?

Шкіра нашого обличчя першою видає, що нашому організмові після довгої зими не вистачає вітамінів, живлення та більше сонця. Суха, позбавлена здорового блиску шкіра, інколи з висипаннями чи чорними цятками — не найкраще видовище. Навіть походи до косметологів зазвичай не здатні виправити ситуацію, якщо окрім професійних процедур раз на місяць немає належного домашнього догляду.

Втім, навіть в "несезон" шкіра може виглядати привабливою, якщо дотримуватися кількох правил: належне харчування, турбота про здоров'я та регулярний догляд за шкірою. Якщо з першими двома пунктами все більш-менш зрозуміло, про домашній догляд більшість з нас забуває, обмежуючись демакіяжем та кремом. Разом з Eshoping редакція Viva.ua ділиться 5 кроками, аби шкіра обличчя виглядала здоровою та привабливою навіть без декоративної косметики.

Крок 1. Очищення шкіри  

Одразу випереджаємо та забігаємо наперед: звичайні гелі для душу чи мило не здатні належно очистити шкіру обличчя від косметики та її залишків. Найкраще з цією задачею впораються пінки, гелі чи молочко для вмивання залежно від типу вашої шкіри. До того ж, використовувати засоби варто як ввечері під час змивання макіяжу, так і вранці, оскільки і вночі шкіра обличчя виділяє піт, а пори — легко забруднюються.

Якщо ж визначитися із засобом для вмивання та підібрати його залежно від свого типу шкіри складно, вирішенням може стати гель-пінка Refining Skin Cleansing Gel, адже цей засіб підходить для всіх типів шкіри. Гель-пінка делікатно очищує пори від косметики та пилу, заспокоює шкіру завдяки рослинним екстрактам у складі, при цьому не викликає почуття стягнутості. Достатньо нанести засіб на обличчя, ретельно помасажувати в областях, які особливо схильні до забруднення (лоб, ніс, підборіддя), та змити теплою водою. І все! Обличчя підготовлене для подальшого догляду.

Крок 2. Глибоке очищення пілінгом 

Періодично нашій шкірі необхідне глибоке очищення, з яким гелі та пінки не впораються. На поміч приходять пілінги. Косметологи рекомендують робити пілінг раз на тиждень, хоча кількість процедур може змінюватися залежно від типу та стану шкіри. Регулярні пілінги дозволяють глибоко очистити шкіру від пилу, косметики та поту. Пілінгу в кабінеті косметолога раз на місяць недостатньо, тому якщо ви ще не придбали якісний засіб для домашнього догляду, саме час!

Зволожуючий ензимний пілінг Purifying Enzyme Peeling — ідеальний варіант, коли треба ретельно очистити шкіру, але при цьому не пересушити її. Наносьте пілінг на шкіру обличчі, масуйте та змивайте водою. 

Крок 3. Масок ніколи не буває багато!

Після глибокого очищення пілінгом завжди необхідно заспокоїти шкіру. І тут варто згадати про маски. Залежно від призначення масок, вони здатні розкрити пори та підготувати шкіру для більш глибокого очищення, або навпаки закрити пори після її очищення, зволожити та відновити шкіру обличчя.

Маска з білою глиною Regenerating Luminous Skin Mask, до прикладу, усуває дрібні роздратування, очищає пори і забезпечує здоровий і сяючий колір шкіри. Як результат, шкіра стає більш зволоженою, еластичною та свіжою, покращуються структура, відновлюється здоровий колір і рівний мікрорельєф. Рекомендується використовувати 1-2 рази на тиждень.

Крок 4. Не забувайте про шкіру біля очей

Шкіра біля очей — найтонша на нашому обличчі. Через це перші зморшки з'являються саме в цій зоні. Аби випередити появу "гусячих лапок", варто приділяти увагу доглядові і в цій зоні. І простим кремом для обличчя не обійтись. Оскільки біля очей тонка шкіра, вона потребує більш інтенсивного зволоження. Якщо миритися з появою зморшок ви не готові, варто підібрати догляд і за цією зоною. Чим користуватися? Поживний відновлюючий крем для шкіри навколо очей Calming Eye Repair Cream – ідеальний варіант!

Крем сприяє скороченню зморшок і посиленню опірності шкіри завдяки запатентованому комплексу ReviSkin-Code, гіалуроновій кислоті, а також зволожуючому комплексові, що складається з амінокислот. І ніяких "гусячих лапок"!

Крок 5. Зволоження шкіри обличчя 

Так, і нарешті можна використовувати крем! Тут важливо підібрати засіб, залежно від свого типу шкіри, аби не нашкодити її стану. Навіть якщо у вас жирна шкіра, крем все одно необхідний — варто лише обрати для свого типу.

Якщо ж ви шукаєте крем, який інтенсивно зволожує та живить шкіру, 24h Balancing Cream – чудово підійде! Крем розгладжує шкіру обличчя, а також захищає фактором LSF 20 від шкідливого впливу ультра-фіолетових променів. Так-так, весняне сонце вже скоро повернеться! А разом з ним – і пігменті цятки чи веснянки, якщо не захищати шкіру.  

Всього 5 простих кроків до здорової та сяючої шкіри обличчя. Час починати! 

 

девушка
Предыдущий материал

Пристрасна колекція «CHALLENGE» від Patricia Ledo: наважся бути яскравою!

Настя Каменских
Следующий материал

Какие формы! Похудевшая Настя Каменских похвасталась фигурой в коротком топе

Новости партнеров